Tag: refresh rate

Galaxy S20 ka një 96Hz mode, ja si ta aktivizoni atë
Galaxy S20 është një pajisje e mrekullueshme dhe të gjithë mund të biem dakord për këtë. Është e pëlqyeshme, shumica e njerëzve do ta quajnë atë një upgrade goxha të mirë mbi seritë e pajisjeve Galaxy S10, por le ta…