Tag: redeem codes

Redeem codes për Free Fire Tetor 2021
Garena Free Fire është një lojë battle royale, e cila fitoi shumë popullaritet gjatë mungesës së Pubg Mobile India. Tani, ajo po bëhet një nga lojërat më të njohura mobile në botë dhe vlerësohet shumë në Google Play Store gjithashtu.…
Këto janë redeem codes të Free Fire për sot
Fire Free përmban skins të ndryshme tërheqëse, bundle kostumesh dhe disa items të tjera në lojë. Këto janë të dëshiruara nga shumë njerëz dhe janë shumë vështira për t'i rezistuar. Lojtarëve u kërkohet të shpenzojnë diamante për të marrë të…
Këto janë redeem codes të reja të gushtit për Free Fire
Llogaritë e Free Fire në Twitter postuan reedem codes të reja për lojën Free Fire ofron shumë skins, personazhe dhe kafshë tërheqëse, të cilat mund të merren nga dyqani i lojës ose nëpërmjet Elite Pass. Megjithatë, ka edhe mënyra të…