Tag: redeem code

Si të bëni redeem code në Fortnite
Përdorimi i një kodi në Fortnite mund të duket një gjë e lehtë për t’u bërë, por nëse nuk e keni bërë më parë, në të vërtetë mund të jetë pak konfuze për ta kuptuar Ka disa arsye që ju…
Si të merrni redeem codes falas për skins, outfits e më shumë
Redeem codes më të fundit për Free Fire Garena Free Fire ofron një shumëllojshmëri të karaktereve, pets, skins të armëve, veshjeve dhe items të tjera ekskluzive. Të gjitha këto sende mund të blihen nga dyqani brenda lojës duke shpenzuar diamante.…
Si të merrni redeem codes të Free Fire në Gusht 2020
Garena Free Fire ofron një shumëllojshmëri të karaktereve, pets, skins të armëve, veshjeve dhe items të tjera ekskluzive. Të gjitha këto items mund të blihen nga store brenda lojës duke shpenzuar diamante. Sidoqoftë, këto diamante kushtojnë shumë, kështu që lojtarët…