Tag: reddit albania

Dizajn sipas AI i shqiponjës tonë duket si Pokémon
Flamurin shqiptar e kemi rikrijuar ose parë në shumë forma ose vende të të ndryshme ku më e fundit ishte shfaqja në një manga japoneze. Dhe tashmë dikush e ka krijuar atë sipas një AI dhe të cilin e kanë…
Shqipëria shfaqet në një manga japoneze
Shqipërinë e kemi parë pothuajse kudo dhe në shumë forma mediatike. Dhe tashmë Shqipëria është shfaqur në një manga goxha të famshme japoneze. Manga për të cilën po flasim është Black Lagoon, një seri popullore në Japoni. Dhe një ndër…