Tag: red light

Squid Game tashmë kthehet në trend viral të TikTok
Bryce Hall e çoi përmbajtjen e tij në YouTube në një nivel tjetër duke sjellë në jetë sfidat nga shfaqja virale e lojës Squid Game, dhe ishte një krijim absolutisht brutal, por argëtues. Squid Game po bëhet shpejt një nga…
Netflix rikrijon kukullën e Squid Games
Netflix rikrijoi kukullën rrënqethëse, Red Light, Green Light të Squid Game në jetën reale! Ekziston një shans i mirë që keni dëgjuar për Squid Game deri tani, pasi seria origjinale e Hwang Dong-hyuk çuditërisht ka marrë 10 Top e Netflix…