Civilization 6 vjen me një mode battle royale të quajtur Red Death
Në një botë të rrënuar, luftoni për të qënë i mbijetuari i fundit. Oh, ka dhe bomba nukleare Battle royale është një zhanër shumë fleksibël lojërash pasi koncepti i shumë lojtarëve që luftojnë për të qënë i fundit i mbijetuar…