Tag: red dead remaster

Versionet next-gen të Red Dead Redemption janë braktisur nga Rockstar?!
Rockstar me sa duket po e vendosin të gjithë fokusin e tyre në krijimin e GTA VI. Jam i sigurt se askush nuk mund të ankohet për këtë, është shumë lehtë një nga publikimet më të reklamuara në horizont (sado…
Remaster i Red Dead Redemption dhe GTA IV janë anulluar
Kotaku i ka vërtetuar tani thashethemet me burimet e veta. Ata gjithashtu kanë shtuar se projektet e rikrijimit të Red Dead Redemption dhe GTA IV mund të rikthehen në një datë të mëvonshme, me gjasë pasi Rockstar të jetë në…