Tag: red bull solo q

Shpallet fituesi i Red Bull Solo Q Albania Qualifiers
Gesi Dano do të përfaqësojë Shqipërinë në finalet rajonale në Kopenhagen, Danimarkë Në fillim të muajit maj, Red Bull dhe GameON Albania nisën fazën kualifikuese të Red Bull Solo Q, kampionatit më prestigjoz 1v1 të League of Legends. Fituesi i…
Red Bull Solo Q vjen sërish në Shqipëri nga GameON Albania
Lojtarët e League of Legends do të ndeshen 1v1 për të përfaqësuar Shqipërinë në Regional Finals në Kopenhagen, Danimarkë! Red Bull dhe GameON Albania sjellin Red Bull Solo Q, tournament-in 1v1 të League of Legends! Me një format të ri,…