Tag: red bull solo q albania

Pse duhet të vini në Red Bull Solo Q Finals?
Edhe këtë vit, Red Bull Solo Q është rikthyer përsëri në Shqipëri. Tournament-i 1v1 i lojës më të famshme të Riot, League of Legends, ka arritur në fazat finale. Top 16 lojtarët më të mirë do të konkurrojnë në finalet…
Cilët janë lojtarët e kualifikuar në Red Bull Solo Q Finals?
Gjatë javës së kaluar, GameON Albania zhvilloi 4 Qualifiers për finale e Red Bull Solo Q ku prej secilës prej tyre dolën 4 lojtarë duke bërë një total prej  16 lojtarësh në finale. Por cilët janë lojtarët të cilët janë…
Red Bull Solo Q rikthehet për vitin 2022
Turneu zyrtar 1v1 League of Legends është rikthyer për vitin 2022, duke vazhduar kërkimin për duelistin më të mirë në botë pas një sezoni të madh 2021. Kualifikuesit e turneut unik do të fillojnë këtë muaj, duke u dhënë lojtarëve…
Çfarë është Red Bull Solo Q 1v1 League of Legends?
Red Bull Solo Q është një tournament i përvitshëm 1v1 për League of Legends dhe që organizohet çdo vit nga Red Bull ku çdo lojtar ka mundësinë që të marr pjesë. Në Red Bull Solo Q lojtarët do të luajnë…
Rregullat dhe Struktura e Tournament 1v1 LoL Red Bull Solo Q 2022
Rregullat e përgjithshme - Pjesëmarrësit duhet të jenë mbi 18 vjeç gjatë pjesëmarrjes në tournament. - Pjesëmarrësit duhet të jenë banor ose rezident të Shqipërisë për të paktën 6 muaj. - Pjesëmarrësit duhet të kenë mjete identifikimi të vlefshme. -…
Si të regjistroheni në Red Bull Solo Q Qualifiers
Tournamenti 1v1 i Red Bull Solo Q rikthehet përsëri në Shqipëri dhe tashmë është shansi juaj për të marrë pjesë. Por si të regjistroheni në Red Bull Solo Q Qualifiers? Hapi 1 Zgjidhni se në cilën prej qualifiers do të…
Si të fitoni përballjet 1v1 në Red Bull Solo Q League of Legends
League of Legends është një lojë e cila zakonisht luhet me miqtë tuaj ose lojtarë të tjerë 5v5 ku secili luan një rol të veçantë. Por Red Bull Solo Q është një prej të pakta tournament ku lojtarët përballen 1v1.…
Si të luani në ndeshjet e Red Bull Solo Q | Tutorial
Kjo është procedura që duhet të ndiqni për të luajtur në ndeshjet e Red Bull Solo Q. Mos harroni në fund të ndeshjes që të bëni screenshot dhe të bëni submit rezultatin në tab-in Report, i cili ndodhet ngjitur me…
Nisin regjistrimet për Red Bull Solo Q Albania | Apliko online
Red Bull dhe GameON Albania sjellin Red Bull Solo Q, tournament-in 1v1 të League of Legends! Me një format të ri, ai premton spektakël nga lojtarët më të mirë shqiptarë të League of Legends, ndërkohë që fituesi do të udhëtojë…