fbpx
Red Bull Player One: Ky është përfaqësuesi i Shqipërisë në Brazil
Shqipëria kthehet globale! Gjithçka ndodhi në Red Bull Player One Albania. Red Bull Player One është një turnament i organizuar globalisht nga Red Bull në çdo vend të botës. Turnamenti i drejtohet lojtarëve amatorë të League of Legends dhe ka…