Tag: red barrels

Loja horror The Outlast Trials sjell një gameplay të frikshëm
Outlast është një serive të lojërave më të preferuara horror e cila solli shumë ndryshime në këtë zhanër. Dhe së fundmi kjo seri ka sjellë një trailer të ri për lojën e tyre më të fundit e cila quhet The…
Red Barrels zbulon The Outlast Trials, një lojë multiplayer
The Outlast Trials do të luhet nga katër lojtarë Seria Outlast do të kthehet multiplayer. Loja e ardhshme e kësaj serie të frikshme, e quajtur The Outlast Trials, do t'ju japë mundësinë të eksploroni universin horror, duke ju sjellë co-op…
Zhvilluesit e Outlast hedhin shenja drejt Outlast 3
A do të jetë Outlast 3 apo një lojë tjetër? Red Barrels, zhvilluesit e Outlast, postuan imazhin e mëposhtëm ditën e Halloween një imazh në Twitter, duke premtuar gjithashtu se do të zbulojnë më shumë së shpejti. Megjithatë, ky teaser…