Firefall është mbyllur zyrtarisht
Nëse po pyesnit veten se ç’ndodhi me MMO-në e Red 5 Studios, Firefall, u mbyll një herë e mirë. Firefall ka pasur një jetë të vrullshme. Filloi si një lojë e fokusuar si PvP, u ndryshua në PvE dhe pati…