Tag: record

Free Fire thyen rekordin për numrin e lojtarëve në ditë
Loja arriti 100 milionë lojtarë brenda ditës gjatë këtij viti Sipas raportit të Sea, pronarëve të Garena, Free Fire arriti 100 milionë lojtarë ditorë gjatë tremujorit të dytë të 2020. Raporti gjithashtu thotë se loja battle royale e Garena është…
Lojtari i Valorant zbulon se si arriti rekordin e 73 vrasjeve
Pak fat i përzier me një gabim nga Riot Valorant, loja FPS e Riot Games, është vetëm një javë larg lançimit të plotë më 2 qershor, por lojtarët po vazhdojnë të tregojnë aftësitë e tyre në closed beta. Ndërkohë që…
Lojtari i League of Legends thyen rekord duke vdekur 700 herë
Lojtari e ka çuar feeding në nivel tjetër Tani, në League of Legends mund të japësh feed, mund të bësh int ose mund të arrish në nivelin që ka arritur ky tipi. Çdo lojtar ka ndonjë lojë të keqe herë…
Këto janë rekordet në League of Legends esports
Ja se cila është loja më e gjatë, cilët lojtarë kanë më shumë vrasje etj... A jeni kuriozë se cili lojtar ka arritur më shumë vrasje në League of Legends esports ose mbase se sa ka qënë loja më e…
Këto janë rekordet e vrasjeve në Call of Duty: Warzone
Shifrat janë të çmendura Pasardhësja e mode-it të parë battle royale në historinë e Call of Duty, Warzone, tashmë është lançuar dhe lojtarët janë duke luftuar për të vendosur rekorde në lojë. Edhe pse ka vetëm 4 ditë që është…
Dikush ka arritur të mbarojë GTA: San Andreas për 26 minuta
Rekordi i mëparshëm ishte 4 orë Zbulimi i një glitch-i mjaft interesant për speedruns në GTA: San Andreas, i cili të jep mundësinë të arrish në misionin final të lojës menjëherë, e ka ulur rekordin botëror nga thuajse 4 orë…