Tag: record of ragnarok

Record of Ragnarok zhgënjen fansat
Record of Ragnarok është një ndër seritë e manga e cila ka fituar shumë popullaritet së fundmi dhe fansat kanë pritur shumë që kjo seri të vijë si anime. Por fansat të cilët mezi po e prisnin këtë anime kanë…
Këto janë disa anime të reja që duhen parë në Netflix
Është pothuajsefundi i majit, dhe kjo do të thotë që një listë e re e përmbajtjes po vjen në Netflix. Shërbimi i transmetimit ka dhjetëra tituj, dhe disa zgjedhje solide të animes do të bashkohen me katalogun. Siç mund ta…
Netflix do të lëshoi 40 filma dhe seri anime këtë vit
Ky është dyfishi i titujve të anime që lëshoi në vitin 2020! Netflix do të ketë një koleksion shumë më të madh anime për të zgjedhur deri në fund të këtij viti. Platforma streaming më e madhe në botë ka njoftuar në AnimeJapan 2021 Expo të Tokios…