Vdekje, tradhëti dhe turma vijnë në këtë segment kinematik të WoW
Kini parasysh shprehjen Spoiler Alert për këtë Patch 8.2.5 i World of Warcraft ka sjellë një fund për War Campaign dhe gjithashtu një segment kinematik të quajtur Reckoning. Ky i fundit ka sjellë një tip përmbylljeje në betejën finale mes…