Tag: reboot

Një lojë Tomb Raider e ngjashme me origjinalen do të vijë së shpejti
Në një njoftim të dhënë së fundmi, një lojë e re nga seria e Tomb Raider është duke u zhvilluar e cila do të jetë e ngjashme me lojën origjinale të PlayStation. Sipas informacioneve që kemi, me shumë mundësi do…
Reboot-i i përfolur i Silent Hill mund të zbulohet në eventin e PS5 këtë javë
Një lojë e re e Silent Hill mund të zbulohet si një ekskluzive e PS5 së shpejti, si pjesë e eventit next-gen të Sony që do të mbahet këtë javë. E gjitha kjo vjen si një thashethem nga leaker-i AestheticGamer.…
Raportohet se Silent Hill mund të ketë një reboot në PS5
Thashetheme të reja, deri diku të besueshme, kanë qarkulluar për një reboot të mundshëm të Silent Hill në PS5. Këto erdhin nga përdoruesi i Twitter: Aesthetic Gamer dhe Rely on Horror, dy burime që në të kaluarën zakonisht kanë qenë…
Mendohet se loja e re e Batman do të jetë një reboot i plotë
Janë përhapur fjalë se loja e re e Batman do të jetë një reboot për seritë e Arkham. Sipas një burimi të brendshëm, Sabi sugjeron se loja e re do të jetë një reboot i plotë. Sabi njihet për përhapjen…
Një reboot super i frikshëm i Resident Evil është në krijim e sipër
Duket se Resident Evil do të sillet sërish në ekranin e madh. Pas mbylljes së serisë së gjashtë Resident Evil: The Final Chapter në 2017n, duket se një reboot do të vijë së shpejti, për të trajtuar origjinën e kësaj…
Shikoni teaserin e parë për Reboot-in e Ghostbusters të Jason Reitman
Në më pak se një ditë pasi u njoftua se Jason Reitman po punonte në një film të Ghostbusters, një teaser i këtij projekti u publikua online. EW e zbuloi këtë të fundit sot në mëngjes dhe klipi 45 sekondësh…