fbpx
Fortnite Reboot Vans do ju lejojnë të bëni respawn javën e ardhshme
Fortnite do të marrë Reboot Vans javën e ardhshme në update v8.30 dhe po , ky është respawni që është parë nëpër leaks prej kohësh. Do të funksionojë pak a shumë si Apec Legends, duke iu lejuar të merrni një…