Tag: rebirth

Double XP dhe më shumë rikthehen këtë javë në Cold War & Warzone
Treyarch sjell një dhuratë tjetër për lojtarët e Call of Duty: Cold War dhe Warzone Së fundmi Treyarch surprizon lojtarët e saj duke iu dhuruar double XP gjatë kësaj jave për të festuar ndërrimin e viteve. Double XP do të…
Një hartë e re e quajtur Rebirth mund të vijë në Season 14 të CoD: Mobile
Harta është për multiplayer modes. Sado që sezoni i 13 i Call of Duty: Mobile sapo filloi, një hartë e re që mund të vijë në Season 14 është bërë leak. Testi publik që Activision solli javën e shkuar përmbante…