Tag: reality squid games

Netflix sjell Squid Game në realitet
Pas të gjitha modaliteteve të Minecraft dhe marifeteve të YouTube-rave, kjo ishte e pashmangshme: Netflix po bën lojën Squid realisht. Kompania po bën një reality show me 10 episode të quajtur Squid Game: The Challenge dhe thotë se fituesi do…