Tag: reality show

Netflix sjell Squid Game në realitet
Pas të gjitha modaliteteve të Minecraft dhe marifeteve të YouTube-rave, kjo ishte e pashmangshme: Netflix po bën lojën Squid realisht. Kompania po bën një reality show me 10 episode të quajtur Squid Game: The Challenge dhe thotë se fituesi do…
Një reality show esports po vjen dhe fituesi merr 100,000 dollarë
Ka një sërë mënyrash për të nisur të luani lojëra në nivel kompetitiv. Ju mund të luani pa mëshirë për orë të tëra për tu ngjitur në renditje dhe tabelat e liderëve, ju mund të performoni absolutisht mirë me ekipin…