Realism mode do të jetë një playlist i përhershëm në Warzone
Një status në Twitter nga bashkë-drejtori i dizajnit për multiplayer të Infinity Ward, Joe Cecot, i zbuluar nga CharlieIntel, jep provat: duke iu përgjigjur një fansi duke i kërkuar skuadrës të mos hiqte Realism dhe Realism Night nga loja (pasi…
Lojtarët e Warzone zhgënjehen për heqjen e quads
Lojtarët e Warzone janë lënë të irrituar me zhvilluesit Infinity Ward, pas vendimit të tyre për të zëvendësuar përkohësisht Quads me modalitetin Realism Ndryshimet e 19 qershorit panë që Quads të Realism zëvendësojnë Quads standarde të Battle Royale, në një…