Tag: real-time-strategy

Tashmë mund të gjeni War Wind falas
Nëse jeni në kërkim të një loje të zhanrit RTS (Real-Time Strategy) në të cilën ju kërkoni që të përdorni strategjitë ose planet tuaja, atëherë War Wind është zgjidhja e duhur për ju. War Wind iu vendos në një botë…
The Unexpected Quest Review
Lojërat Real Time Strategy kanë vazhduar të evoluojnë gjithmonë e më shumë duke shtuar mekanika komplekse dhe sisteme goxha të komplikuara duke iu bërë lojën lojtarëve të rinj goxha të vështirë. Fatmirësisht deri diku, studioja zhvilluese Ronix, na ka sjellë…
Taste of Power Review – Koncept i mirë, por ende larg perfektes
Taste of Power është një lojë Real-Time Strategy e vendosur në një univers me një histori alternative, e cila në pamje të parë është shumë e ngjashme me Age of Empires. Lojtarët kanë mundësi të zgjedhin një prej tre mbretërive…
Conan Unconquered është një kthesë intensive në zhanrën RTS
Real-time-strategy është një nga zhanrat më të respektuara dhe njëkohësisht më pak të rrahura në PC. Duket deri diku si diçka që vetëm gamer-at më të përkushtuar mund t'ja ndjekin ritmin dhe mund të vijë si intimiduese në fillim, pasi…