Tag: real squid games

Netflix sjell Squid Game në realitet
Pas të gjitha modaliteteve të Minecraft dhe marifeteve të YouTube-rave, kjo ishte e pashmangshme: Netflix po bën lojën Squid realisht. Kompania po bën një reality show me 10 episode të quajtur Squid Game: The Challenge dhe thotë se fituesi do…
Interneti tashmë e urren MrBeast dhe kjo është arsyeja pse
Në një kthesë mjaft befasuese të ngjarjeve, interneti tani ka shpallur se dëshiron që të heqë dorë nga MrBeast. Kjo ka ndodhur në dritën e rekreacionit të shumëpritur të sponsorit Squid Game, i cili do të publikohet diku javën e…
MrBeast zbulon koston e çmendur të një video Squid Game
Content creator në YouTube, Jimmy 'Mr Beast' Donaldson, ka zbuluar koston mbresëlënëse të rikrijimit të tij në jetën reale të Squid Game, madje duke u treguar fansave disa pamje të tjera nga prapaskenat e të gjithave të bashkuara. Që kur…
Pokimane fiton $25,000 në një kampionat Squid Game
Ndjehet sikur të gjithë me një audiencë për t'u argëtuar kanë dashur të provojnë dorën e tyre në lojën e Squid game që nga publikimi i shfaqjes hit Netflix. Ekzistojnë versione të lojërave për fëmijë të shfaqura në seritë e…
MrBeast do të krijojë Squid Game në jetë reale
YouTuber-i Jimmy "MrBeast" Donaldson do të rikrijojë Squid Game të Netflix në jetën reale. Megjithëse mund të përdorë domate në vend të plumbave. Squid Game është një ndjesi e fortë, aq sa një streamer aktual me emrin "Squid Game" mori shumë…