Filmi i ri anime i Evangelion më në fund ka një datë lëshimi
Ikari Shinji, Rei Ayanami dhe Asuka Langley Soryu janë gati për veprim Pas shumë muajsh pritjeje, fansat më në fund e dinë se kur kanë mundësi të shohin filmin tjetër anime Evangelion. Konkretisht, përmes një njoftimi zyrtar u njoftua se…