Tag: RDR 2

Ky dataminer i RDR 2 gjen file të lidhura me GTA 6 në lojë
Një dataminer thotë se ka zbuluar referenca për parachuting në filet e Red Dead Redemption 2, që mund të lidhen me GTA 6. Ky postim në formumin e GTA nga rollschuh2282, që u postua edhe në Reddit, ishte një screenshot…
5 lojëra si GTA 5, por me grafika më të mira
Çështja e grafikave është gjithmonë punë preferencash. Një lojë mund të kërkojë grafika super realistike dhe në një tjetër mund të jetë vetë zgjedhja e zhvilluesve që ta mbajnë në një animimin disi më shumë në trajtën e cartoons. Në…