Si të merrni falas skinin Battle Breakers Razor në Fortnite
Epic po dhuron një skin falas për të promovuar lojën e tyre të re Po ashtu si Fortnite, Battle Breakers është free-to-play, që do të thotë se kushdo që do ta provojë mund ta bëjë pa iu dashur të harxhoni…
Razor kthen ç’do produkt në rozë, përfshirë edhe laptopët
Vitin e kaluar prodhuesi i pjesëve kompjuterike Razor ktheu katër prej periferive në ngjyrë rozë. Këtë vit, ata planifikojnë të lyejnë me roze edhe mikrofonin, controller-ët, kufjet, mbrojtëset telefoni dhe të gjithë laptopët. Laptopi nuk do të jetë i dedikuar…