Tag: razercon 2020

Çfarë ndodhi gjatë RazerCon 2020
Kësaj here përveç produkteve të zakonshme, Razer sjell shumë produkte të reja Si gjithmonë Razer ka sjellë në industrinë e gaming një larmishmëri të madhe produktesh për çdo gamer. Por kësaj here Razer ka vendosur të sjellë diçka ndryshe për…
Razer shpall RazerCon 2020
Razer do të mbajë një konvent online e cila do të prezantojë produktet e saj dhe do të ofrojë preview të lojërave si Empire of Sin dhe Torchlight 3 RazerCon 2020 fillon më 10 Tetor në 18:00 (me orën shqiptare)…