Razer ka krijuar një kartë krediti Visa për gamers
Razer po nis një program pilot për kartat me parapagim në partneritet me Visa, dhe nëse po pyesni se si prodhuesi pajisjeve të lojërave do të vinte vulën në diçka kaq krahasimisht të ndryshme me produktet e saj të zakonshme,…