Këto janë të gjitha ndryshimet në Patch 1.0 të Valorant
Lançimi i Valorant ka sjellë mjaft ndryshime në lojë Tani që Valorant është lançuar plotësisht, Riot ka sjellë në lojë disa ndryshime për pesë prej agjentëve të lojës, ka zbuluar një agjent të ri, si dhe ka shtuar shumë gjëra…
Patch-i i parë i Valorant bën nerf Raze dhe ndryshon Sage
Update-i i parë i Valorant i përgjigjet kërkesave të lojtarëve dhe streamers Ndërkohë që closed beta e Valorant vazhdon (dhe së bashku me të edhe vuajtja jonë për të marrë një drop në Twitch), loja FPS e Riot Games morri…
Riot pranon se Raze duhet të bëhet nerf në Valorant
Lojtarët e Valorant mund të marrin frymë lirisht Raze ka bërë që shumë lojtarë të Valorant të ankohen për shkak të granatave të saj dhe damage që ajo bën, por për fat të mirë Riot Games ka pranuar se po…
Sipas Shroud, Raze në Valorant nuk është aq overpowered
Edhe ai vetë e pranon se ky nuk është një mendim popullor Shroud mund të ketë dhënë deklaratën më të çuditshme deri më tani rreth Valorant. Ndërkohë që shumë kanë thënë se Raze është agjentia më overpowered e lojës, shroud…
Raze është personazhi më broken në Valorant
Personazhi më i ri i Valorant mund të jetë më emocionuesi nga të gjithë dhe duke gjykuar nga ankesat e shumta online, është gjithashtu më problematiku nga të gjithë. Mirëseerdhët në eksperiencën e Raze, që për Valorant duket si dhimbja…