Tag: rayman legends

Days of War, një shooter i WW2, është falas në Steam për fundjavën
Është gjithashtu gjysmë çmimi, nëse vendosni se ju pëlqen Days of War është një shooter fps multiplayer që vjen nga ditët kur bota ishte plotë me lojëra historike të luftës. Sidoqoftë do të jetë e zënë këtë fundjavë, sepse është…
Rayman Legends është falas në Epic Games Store
Loja do të jetë falas deri në 6 dhjetor. Nëse i keni shpenzuar të gjitha paratë tuaja me uljet e Black Friday, por ende doni të përfitoni nga një marrëveshje e fundit, loja falas e Epic Games është ekzaktësisht ajo…
Rayman Legends do të jetë falas në Epic Games Store së shpejti
Sot loja e re falas e Epic Games Store, Bad North u bë e disponueshme për tu shkarkuar. Nëse je një përdorues i Epic Games Store , mund ta shkarkoni lojën falas, ta mbani dhe ta luani sa herë që…