Ky ray tracing mod e bën Unreal Engine 4 të duket si Unreal Engine 5
Ne e dimë që Massihancer është mjaft i njohur për mods-at e tij grafikë. Tani, ata kanë shtuar "SSRT G.I. reflections, A.O. colour grading, dhe VFX tek demot e para të teknologjisë UE4”, duke shtuar teknologjinë grafike të gjeneratës aktuale…