Tag: raven

Të gjitha skins & cosmetics e zbuluara për Fortnite Season 6
Pas çdo jave në Fortnite Season 6 vijnë zbulime krejt të reja për produktet cosmetics më të fundit. Këtu keni një përmbledhje të plotë të të gjitha skins, emotes, mbështjellësve të armëve dhe gjithçkaje që kanë dalë nga azhurnimet e…
Lojtarët e Warzone kërkojnë që Kar98 të bëhet nerf
Lojtarët e Call of Duty Warzone besojnë se KAR98K ka nevojë për një nerf dhe snipers e tjerë kërkojnë një buff pasi vazhdon të dominojë brenda Season 3 meta. Me hartën Verdansk të Warzone që është kaq e madhe, të…
Rambo po vjen në Call of Duty javën e ardhshme
Një ëndërr për dikë, diku po bëhet realitet shumë shpejt, Sylvester Stallone do të luhet në Call of Duty. Activision konfirmoi se personazhi i Stallone John Rambo do të vijë në Call of Duty: Black Ops Cold War dhe Warzone…