fbpx
Leak: Ratings të FIFA 20 zbulojnë Messi, Ronaldo & Neymar
EA Sports ka konfirmuar se ratings zyrtarë të FIFA 20 do të fillojnë sot. Gjithsesi, siç shumë prej jush mund ta keni parë, disa imazhe  dhe video janë bërë leak në komunitetin e FUT. Shikojini të gjitha ato më poshtë.…
FIFA 19: Zbulohen ratings
EA Sports kanë filluar zbulimin e tyre të ratings të 100 lojtarëve kryesorë në FIFA 19, pasi fillimi i numërimit prapsht fillon me zell për lëshimin e lojës së re më 28 shtator. Siç është bërë traditë, lojtarët më të…