Tag: Ratchet and Clank Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart (PS5)
Më në fund Ratchet & Clank jane rikthyer, kete radhë ekskluzivisht ne PlayStation 5 dhe fale Albagame dhe Sony ka ardhur ne duart tona për ta luajtur dhe për të të dhënë mendimin tone. Por ku do të na çojnë…
Të rejat më të fundit nga Ratchet & Clank: Rift Apart
Me Ratchet and Clank: Rift Apart do të shohim dyshen më ikonike të PlayStation të kthehet në 2021 për më shumë veprime shpërthyese. Këtu ka gjithçka që dimë për vazhdimin ekskluziv të PS5-së që pritet shumë. Data e lëshimit të…