Sea of Thieves do të lançohet në Steam në 3 qershor
Një rrugë e re për të qenë një pirat. Versioni në PC i Sea of Thieves, lojës sanbox aventurë me piratë nga Rare, do të vijë në Steam në datë 3 qershor. Loja do të jetë e disponueshme për $39.99…
Sea of Thieves arrin një databazë prej 10 milion lojtarësh
Shumë prej jush parapëlqejnë lojërat me piratë atëherë Nuk pati një fillim të shkëlqyeshëm, por Sea of ​​Thieves, ka tunduar më shumë se 10 milion lojtarë për të eksploruar oqeanin e infektuar nga piratët dhe skeletët që kur u lançua.…
Everwild është një aventurë e re nga Rare
Teksa ka vazhduar punën e tij me Sea of Thieves, Rare ka qenë njëkohësisht duke zhvilluar edhe një lojë të re të quajtur Everwild. Çfarë është Everwild? Nga traileri mund të themi se është një kolonë zanore me shumë pasthirrma…
Sea of Thieves do të ketë një free trial në 6 shkurt
Duke nisur nga data 6 shkurt Rare dhe Microsoft do të ofrojnë një promocion një javor që do ti lejojë përdoruesit e Sea of Thieves dhe Xbox Game Pass të ftojnë tre miq për ta luajtur lojën falas. Lojtarët mund…
Sea of Thieves arrin përkohësisht vendin e parë në Twitch
Sea of Thieves ka pasur një ritëm goxha mahnitës për të nisur vitin dhe ja ka dalë të arrijë pikën më të lartë në Twitch, sado që ka disa ndodhi të caktuara që e mundësuan këtë. Prapëseprapë kjo situatë, është një tregues…
Sea of Thieves: Sa të sjellshëm duhet të jenë piratët?
Sea of Thieves është kthyer në kryen e klasifikimeve të Twitch këto ditë dhe kjo për shkak të një streamer-i të vetëm. Summit1g. Ai ka sjellë me mijëra reagime drejt lojës. Nëse është kjo vepra e tij ose rezultati i…