Razer ka nisur prodhimin për një monitor mbi gaming
Do të ketë një panel 1440p dhe ndriçim RGB Sot Razer njoftoi Raptor 27, një monitor gaming i cili ka një panel 27 inch 1440p IPS me refresh rate 144Hz, response time 1ms dhe suporton AMD Free Sync. Ky projekti…