fbpx
Ubisoft jep detaje mbi ndryshimet në Ranked në Rainbow Six Siege
Ndryshime të shumëta do të vijnë në Ranked Rainbow Six Siege po kalon disa ndryshime të mëdha në Y4S3, por dy prej ndryshimeve më të mëdha përfshijnë një zvogëlim të hartave të ndryshme dhe një rank të ri Champions. Hartat…