Tag: ranked mode

Tashmë duhet të paguash për të luajtur ranked në CS:GO
Një ndryshim i rëndësishëm ka ardhur në Counter-Strike: Global Offensive, dhe ndikon në përmbajtjet që mund të kenë access lojtarët e rinj që e bëjnë download falas. Me disa ndryshime të reja në versionin falas të lojës FPS, ndryshe nga…
Ranked mode e VALORANT nuk do të vijë që në lançim
Riot do që lojtarët të familjarizohen me lojën përpara se të kalojnë në ranked. Fansat kanë mësuar shumë informacione për FPS e ardhshme të Riot Games, VALORANT , si përshembull çfarë do të jetë e disponueshme në closed beta kur…