Ja si do të funksionojë Ranked në Call of Duty: Modern Warfare
Formula tradicionale ranking e Call of Duty duket se do të pësojë disa ndryshime në 2019n, për lançimin Modern Warfare të Infinity Ward. Gjithsesi ky sistem ranking vjen nga një leak, ndaj nuk është plotësisht i konfirmuar nëse është ai…
Si të rrisni rankun shpejt në Call of Duty: Mobile
Këto janë të gjitha këshillat që ju duhen për ta mjeshtëruar lojën. Loja më e shumëpritur e vitit në mobile, Call of Duty: Mobile më në fund ka ardhur këtu për të gjitha përdoruesit dhe për herë të parë mund…