fbpx
Narrativa dhe Cross-Play i Borderlands 3 do ju çudisin
Seritë e Borderlands mund të mbahen mend për tre gjëra. Stili i arrirë artistik, armët dhe narrativa plot humor. Në shumë raste lojtarët shprehen se në lojërat e mëparëshme të Borderlands ka qenë pikërisht historia dhe dialogu ajo që ka…
Borderlands 3: Këtë rradhë Randy Pitchford akuzohet për sulm fizik dhe zhvatje
Kjo nga vetë ish aktori i Claptrap Duket se nuk do të kalojë një ditë pa dikë që akuzon Randy Pitchford për diçka, por kjo e rradhës ishte vërtet interesante. Zëri i aktorit të Claptrap është ndryshuar në Borderlands 3…
Randy Pitchford reagon ndaj review bombing të Borderlands në Steam
CEO i Gearbox, Randy Pitchford ka dhënë opinionin e tij rreth fushatës review-bombing në Steam, që po targeton lojërat origjinale të Borderlands, pas njoftimit se Borderlands 3 do të jetë përkohësisht ekskluzive e Epic Games Store. Në këtë pikë në…