Master Yi dhe Rammus bëhen nerf në League of Legends PBE
"Ok." - cit. Rammus Master Yi dhe Rammus janë dy prej jungler-ave më të suksesshëm në low elo. Master Yi ka 51% përqindje fitoreje në Silver ndërsa Rammus ka 53%, më e larta prej të gjithëve. Përqindja e Master Yi…