Twitch hidhet në gjyq për $2.8 miliardë nga një media ruse
Rambler Group hedh në gjyq Twitch për të drejtat ekskluzive Twitch njihet kryesisht pasi është shtëpia e disa prej content creators dhe personaliteteve të internetit më të famshëm në botë. Megjithatë, platforma e streaming ka zgjeruar mbulimin e saj, duke…