Ninja ka vendosur të fikë kamerën kur ha gjatë muajit të Ramazanit
Muaji i Ramazanit filloi në maj dhe do të zgjasë deri në javën e parë të qershorit. Shumë besimtarë të fesë muslimane janë duke agjëruar në këtë periudhë kohe dhe siç mund ta dimë shumë prej nesh, nuk është e…