Tag: ram

Tabs-at po vijnë në Windows 11 Explorer dhe do kursejnë RAM-in
Windows 11 ka nxjerrë të gjitha llojet e përditësimeve interesante që kur doli. Shumë prej tyre dalin së pari te serverët e testimit dhe kanë paraqitur të gjitha llojet e ndryshimeve që duam, si këto UI animation dhe HDR sliders.…
A mjaftojnë 8GB RAM për gaming në 2022???
Ju ndoshta ju kanë thënë se 8 GB RAM nuk mjafton për lojëra? Por, a është e vërtetë kjo? Në këtë postim, ne mbulojmë nëse 8 GB RAM do të funksionojë ose jo për gaming në 2022. Falë mungesës së…
Samsung sjell një RAM DDR5 me 512 GB
Së fundmi kemi parë SSD që kanë super shpejtësi, CPU dhe GPU tepër të fuqishëm dhe më shumë. Por Samsung sjell çudinë e radhës duke prezantuar një RAM DDR5 i cili do të ketë një memorie prej 512GB dhe shpejtësi…
Edhe gaming CPU-të e Intel janë problem për tu gjendur
Ndërsa kartat grafike janë artikulli më i madh që vuajnë nga mungesat e vazhdueshme të aksioneve, së bashku me artikujt si RAM dhe SSD, Intel paralajmëron se procesorët e tij mund të jenë komponenti tjetër i kompjuterit të lojërave që…
RAM DDR5 do të vijë së shpejti por a është e nevojshme ta blini?
Së fundmi Kingston Technology ka njoftuar se module RAM DDR5 iu janë dërguar prodhuesve të motherboard për kualifikim duke treguar se RAM DDR5 do të vijë së shpejti. Por a është e nevojshme që të blini RAM DDR5 dhe t’i…