Tag: ralphsvalve

Një leaker zbulon se kur do të vijë Modern Warfare 2
Këto leaks vijnë nga RalphsValve, një data miner dhe insider i cili ka hedhur detaje për Call of Duty 2022 në të kaluarën, dhe e ka bërë këtë me një nivel mbresëlënës saktësie. Eshtë e panevojshme të thuhet por saktësia…