Çdo gjë që dihet mbi eventin e raketës në Fortnite
Duket se një tjetër raketë po bëhet gati të shpërthejë në Fortnite. Epic Games duket sa ka ndërmend të sjellë një tjetër event gjigand me raketë për Fortnite Battle Royale dhe tashmë ka filluar ndërtimin e saj në Season 10.…