Tag: rainbow six quarantine

Rainbow Six Quarantine i ka ndryshuar emri zyrtarisht … për arsye që i kuptoni vetë
Spin-off Rainbow Six Siege i përqendruar në PvE i Ubisoft tani njihet si Rainbow Six Extraction. Fillimisht, loja u njoftua me emrin ‘Rainbow Six Quarantine’ në 2019, ku titulli më vonë u bë i njohur si Rainbow Six Parasite por…
Far Cry 6 dhe Rainbow Six Quarantine pritet të dalin këtë Shtator
Ubisoft konfirmoi në thirrjen e saj të fundit të fitimeve se Far Cry 6 dhe Rainbow Six Quarantine janë ende në vijë për t'u lëshuar para fundit të shtatorit 2021. Gjithashtu rikonfirmoi se të dy lojërat pritet të fillojnë në…
Dikush ka bërë leak 1 orë gameplay të Rainbow Six: Parasite
Loja e njoftuar paraprakisht si Quarantine, Rainbow Six: Parasite është duke u tesuar aktualisht në mënyrë private. Mbi një orë gameplay Rainbow Six: Parasite është postuar në internet, pasi përdoruesit transmetojnë drejtpërdrejt pamje nga prova teknike private e Ubisoft. E njoftuar…
Ubisoft mund të ndryshojë emrin e Rainbow Six Quarantine për shkak të COVID-19
Gjatë E3 2019, Ubisoft prezantoi një vazhdim të Operation Chimera të Rainbow Six Siege e cila gjatë asaj kohe u quajt Rainbow Six Quarantine. Por së fundmi ky emër mund të ndryshojë për shkak të pandemisë së krijuar nga COVID-19.…
Far Cry 6 dhe Rainbow Six Quarantine do të vonohen
Ubisoft shtyen Far Cry 6 dhe Rainbow Six Quarantine Ubisoft ka vonuar dy nga lojërat e saj kryesore për fillimin e vitit 2021. Të dy lojerat Far Cry 6 dhe Rainbow Six Quarantine janë shtyrë në vitin e ardhshëm, i…
Një tjetër Ubisoft Forward do të mbahet në shtator, me shumë gjasa për Rainbow Six Quarantine
Quarantine dhe Gods & Monsters janë planifikuar të lançohen përpara marsit të 2021. Ubisoft Forward i ardhshëm do të mbahet në shtator. Kjo u konfirmua sot nga kompania gjatë mbledhjes së saj për fitimet e Q1. Nuk u dha asnjë…
Ubisoft zbulon lojërat e para që do të vijnë për konsolat next-gen
Lojërat do të përdorin në maksimum potencialin e next-gen Ubisoft ka zbuluar lojërat e tyre të para për Playstation 5 dhe Xbox Scarlett. Në një mbledhje financash këtë javë, CEO i Ubisoft Yves Guillemot konfirmoi se pesë lojëra që pritet…
Rainbow Six Quarantine mendohet të lançohet para prillit të 2020s
Më saktë në periudhën janar-shkurt. Që pas njoftimit në E3 2019, nuk kemi dëgjuar asgjë për Rainbow Six Quarantine. Gjithsesi mund të kemi një ide të përafërt se kur do të vijë loja. Sipas CEO së Ubisoft, Yves Guillemot, Rainbow…
Ubisoft konfirmon Rainbow Six Quarantine, një co-op shooter me 3 lojtarë
"Çfarë është Siege për zhanrën PvP shooter, do të jemi ne për PvE co-op" Ubisoft ka zbuluar zyrtarisht Rainbow Six Quarantine, një spin-off co-op PvE i Rainbow Six Siege. Fatkeqësisht kaq është çdo gjë që dimë. Pavarësisht se i bëri…