Tag: rainbow six invitational 2022

Ubisoft njofton detajet e Rainbow Six Invitational 2022
Ubisoft ka konfirmuar së fundmi detajet për eventin e tyre të gjashtë të Rainbow Six Invitation. Eventi do të ndodhë në fillim të vitit 2022 dhe duhet të shërbejë si një mënyrë e shkëlqyer për fansat e Rainbow Six eSports…