Tag: rain

Është FaZe rain më i mirë se s1mple në CSGO?
Pas paraqitjeve fenomenale në dy nga eventet më të mëdha të vitit, FaZe rain mund të ketë një pretendim si lojtari më i mirë në Counter-Strike: Global Offensive në botë për momentin. FaZe Clan e mbylli IEM Cologne 2022 me…
Rambo do të vijë në Mortal Kombat 11 muajin e ardhshëm
Mortal Kombat 11 po shton një treshe të re vrasësish në listën e saj muajin tjetër, duke përfshirë edhe një titan të filmave aksion të viteve '80, Rambo. Rambo i bashkohet Robocop dhe Terminator, si dhe luftëtarë të tjerë si…