Më në fund do të kemi një film të ri të Mortal Kombat
Bëhuni gati që të shihni Raiden dhe Sub-Zero të na sjellin një tjetër projekt me ekstremitet maksimal dhune. Kjo sepse prodhimi i një filmi të shumëpritur të Mortal Kombat ka filluar. Thashethemet mbi këtë të fundit kanë nisur qarkullimin që…